Om oss

Vi er en forhandler af mobiltelefontilbehør beliggende i Shenzhen, Kina. Som en betroet e-handelsforhandler sætter Mobiltelefoncover en ære i at give kunderne det nyeste og mest innovative tilbehør til mobilenheder.

vi tilbyder dig de bedste sager og tilbehør på markedet.
Vores kollektioner er unikke for en optimal beskyttelse af din enhed, uanset om det er din smartphone!

Mobiltelefoner er en integreret del af vores liv, så sager har en central plads. Derfor har vi valgt at forvandle dette hverdagstilbehør på tusind og én måde, så du kan udtrykke din personlighed gennem vores forskellige kollektioner

Flotte telefonetuier, men frem for alt solide etuier! Du kan få ro i sindet med vores ultra-beskyttende etuier, hvis hovedmission er at holde din telefon i god stand! Tænk på dem som en super stilfuld bodyguard!.

Alle smartphones ser ens ud, vi kan ikke gøre din telefon unik, men du kunne.
Du elsker solskin, vi tilføjer en solstråle til en overskyet dag.
Du elsker blomster, vi printer buketterne på dit telefoncover.
Et nyt telefoncover til din mobiltelefon, ændrer dig til en smuk stemning.

Kan tilpasses fra dit eget billede, førsteklasses materialer og funktionelle designs og HD-mønsteroverførselsteknologi, så din telefon og Mobiltelefoncover skiller sig ud.

Vi er en lille virksomhed, der ønsker at fremme etik, trivsel og lytten.
For så vidt angår dig, søger vi konstant at imødekomme behov og ønsker hos hver enkelt, så du er tilfreds med dine beskyttelser og tilbehør.

Hos Mobiltelefoncover tilbyder vi eklektiske og inkluderende produktlinjer. Vi forsøger at finde de rigtige produkter til alle vores målgrupper: familiemedlemmer, voksne, børn, teenagere, sportsentusiaster, professionelle, festdeltagere... Uanset hvem du er, vil du helt sikkert finde det, du leder efter hos Mobiltelefoncover.

Premium tilbehør til dine daglige behov
Hos Mobiltelefoncover finder du det tilbehør, du skal bruge til din smartphonen og din tablet.
Vi tilbyder de bedste produkter designet af førende producenter.
Vi beriger regelmæssigt vores kollektioner med nye produkter for at tilbyde dig en enestående og personlig oplevelse med din mobil.
Igen er vi forpligtet til at sælge dem til lave priser, så du kan udstyre dig selv, som du ønsker, uden at tænke på dit budget.