Ofte stillede spørgsmål

Sådan laver du et personligt telefoncover
Du kan bruge alle de fotografier eller billeder, du ønsker, på din sag, forudsat at du har de korrekte tilladelser til at bruge dem.
* Kontakt os og send os dit billede og fortæl os din telefonmodel og telefoncasetype du ønsker.

Jeg har ikke modtaget en bekræftelse eller sporingsmail fra dig.
Sørg for at tjekke din junk-/spammappe, da disse e-mails kan gå direkte til denne mappe. Hvis du mener, at du har indtastet den forkerte e-mailadresse ved kassen, bedes du kontakte vores kundeserviceteam, og de vil være i stand til at opdatere og sende denne e-mail igen for dig.

Hvornår afsendes min ordre?
Ordrer afsendes inden for 2 hverdage! Se venligst vores forsendelsesinformationssektion for flere detaljer.

Hvor kan jeg finde mit ordrenummer?
Dit ordrenummer kan findes i din bekræftelsesmail.

Hvordan kan jeg annullere min ordre?
Desværre, når en ordre er afsluttet, kan vi ikke garantere, at denne kan annulleres. På grund af den store mængde af ordrer, vi afsender dagligt, arbejder vi på at sikre, at alle ordrer bliver pakket og afsendt så hurtigt som muligt. Du er mere end velkommen til at returnere din ordre, når den er leveret.
*Hvis du akut har brug for en aflysning, foreslår vi, at du kontakter vores kundeserviceteam så hurtigt som muligt.

Jeg har modtaget varer, som jeg ikke har bestilt.
Hvis du har modtaget en vare, du ikke har bestilt, den forkerte størrelse eller farve, bedes du kontakte vores kundeservice, herunder billeder af den eller de varer, du har modtaget, navnet på den vare, du har bestilt, og dit ordrenummer.

Kan jeg ændre min adresse?
Hvis du har afgivet din ordre med den forkerte adresse, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere, at der kan foretages ændringer i din ordre. På grund af den store mængde ordrer, vi afsender dagligt, arbejder vi på at sikre, at alle ordrer pakkes og afsendes så hurtigt som muligt.

Jeg mangler varer fra min ordre.
Hvis du mangler en vare fra din ordre, skal du kontakte vores kundeserviceteam, herunder et billede af alle de varer, du har modtaget, navnet på den eller de varer, du mangler, og dit ordrenummer.

Min sporing indikerer, at min ordre er blevet leveret
Din pakke kan automatisk efterlades et sikkert sted, sørg for at tjekke din postkasse og de omkringliggende områder, såsom bag skraldespande, under dørmåtter osv., hvis du bor sammen med andre medlemmer, har en reception, postrum eller har naboer i nærheden sørg for at tjekke med dem, om de har accepteret pakken på dine vegne. Hvis du stadig ikke kan finde din ordre, bedes du kontakte kureren hurtigst muligt, da de vil være i stand til at afklare, hvor din pakke er blevet leveret til, og hvor chaufføren har forladt din ordre. Hvis du ikke er i stand til at komme i kontakt med kurerfirmaet direkte, så lad os det vide, så kontakter vi dem på dine vegne.

Hvad betyder Return to Sender?
Hvis din sporing angiver 'Tilbage til afsender', betyder det højst sandsynligt, at kureren har forsøgt flere leveringer, eller at din pakke har afventet afhentning fra dit lokale postkontor og nu returneres til os.

Hvordan er mine personlige data beskyttet ved bestilling?
Beskyttelsen af dine data er af højeste prioritet for os. Under bestillingsprocessen overføres alle personlige data sikkert gennem "Secure Socket Layer" (SSL) med en AES 256-bit kryptering, så de ikke kan læses af udefrakommende.